Bandenwissel online regelen voor jouw leaseauto

Wij hechten er groot belang aan dat je te allen tijde veilig en comfortabel kunt rijden in jouw leaseauto. De conditie van de banden speelt hierbij een cruciale rol. Om dit te waarborgen, is het essentieel om regelmatig de bandenspanning en het bandenprofiel te controleren.

Vooral bij temperaturen onder de 7 graden Celsius hebben winterbanden een aanzienlijke positieve invloed op het weggedrag en de algehele veiligheid. Als je al winterbanden in jouw leasecontract hebt en je wilt een afspraak maken voor het wisselen van zomer- naar winterbanden, dan kun je dit eenvoudig regelen via de contactknop onderaan deze pagina.

Belangrijk om te vermelden: mochten de banden voortijdig vervangen moeten worden vanwege overmatige slijtage, canvasbreuk of een inrijding, dan zijn de kosten hiervoor voor rekening van de contractant. Heb je nog geen winterbanden in jouw contract, maar ben je hier wel in geïnteresseerd? Wij staan klaar om een aantrekkelijk voorstel te doen om winterbanden voordelig in jouw leasecontract op te nemen.

Vragen en contact

Heb je nog vragen of kunnen we je assisteren bij het plannen van onderhoud of een reparatie van jouw leaseauto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen.