Full Operational Lease

Wist je dat Full Operational Lease de meest gekozen leasevorm is als het gaat om zakelijke mobiliteit? Het is niet verrassend, gezien het feit dat je hiermee altijd kunt rekenen op comfortabel en zorgeloos leasen. Tussentijdse en achterafse verrassingen behoren tot het verleden, gewoon zoals het écht hoort! Als wagenparkbeheerder of ondernemer ben je met Full Operational Lease verzekerd van 100% mobiliteit, altijd en overal, tegen een vast maandelijks bedrag.

Wat is Full Operational Lease precies?

Full Operational Lease is als een all-inclusive leasevorm waarbij alle kosten overzichtelijk worden opgenomen in jouw leasecontract. Voor het gebruik van jouw leaseauto betaal je een vast maandelijks bedrag, en de leasemaatschappij neemt de verantwoordelijkheid voor vrijwel alle bijkomende kosten. Deze omvatten onderhoud, reparatie, banden, schadeafhandeling, rente, afschrijving, pechhulp in Europa, verzekeringskosten, motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer.

De voordelen van Full Operational Lease voor jouw onderneming zijn aanzienlijk. Je hebt altijd duidelijkheid over de kosten, omdat alles al in het vaste maandbedrag is opgenomen. Het beheer van jouw wagenpark vergt geen extra aandacht meer, omdat alles rondom jouw Full Operational Lease zorgvuldig is geregeld. Dit resulteert in een goed onderhouden wagenpark, wat van groot belang is omdat jouw wagenpark het visitekaartje van jouw organisatie vormt. Met Full Operational Lease geniet je van een uitstekend verzorgd wagenpark zonder zorgen.

Ontdek de voordelen van Full Operational Lease bij DriveWise:

Bij Full Operational Lease neemt DriveWise alle zorgen rondom financiering, beheer, verzekeringen en exploitatierisico's voor je uit handen. Deze vorm van leasen staat bekend als een off-balance financiering. De kosten hiervan worden verrekend in de winst- en verliesrekening, waardoor ze geen invloed hebben op de liquiditeit van jouw onderneming. Ontdek de voordelen van Full Operational Lease met DriveWise:

  • Keuzevrijheid in merken en modellen: Bij DriveWise, een merkonafhankelijke leasemaatschappij, heb jij de vrijheid om te kiezen uit alle beschikbare merken en modellen.
  • Volledige service en mobiliteit: DriveWise garandeert volledige service, zodat jij altijd en overal kunt rekenen op 100% mobiliteit.
  • Efficiënte communicatie: Wij houden de communicatielijnen kort. Met slechts één telefoontje nemen we al jouw zorgen weg. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Transparante facturatie: Met Full Operational Lease ontvang je maandelijks één factuur met een vast bedrag. Geen verrassingen achteraf, zoals het hoort!
  • Behoud van financiële middelen: Doordat het een off-balance financiering betreft, blijven jouw financiële middelen beschikbaar voor de dagelijkse bedrijfsvoering.
  • Geen exploitatierisico's: Bij DriveWise draagt de leasemaatschappij het risico met betrekking tot verzekering, onderhoud (inclusief banden) en de restwaarde van het voertuig aan het einde van het leasecontract.

Ontdek de vrijheid en zorgeloosheid van Full Operational Lease met DriveWise!

Vragen en contact

Heb je nog vragen? Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij zijn zo snel mogelijk van dienst.