Inleveren voertuig

Vragen

Indien je het leasevoertuig wil inleveren, vragen we contact op te nemen met onze klantenservice voor het maken van een inleverafspraak. We bespreken dan de aflever-datum en locatie. Op de dag van inleveren worden de auto, bijbehorende documenten, kentekencard en sleutels ingenomen. Vervolgens wordt er samen een inleverrapport opgemaakt als vastlegging van de staat van het voertuig.

Dit kan bij de gewenste leverancier bij jou in de buurt. Wij halen het voertuig dan vervolgens bij de leverancier op. Indien gewenst kunnen we het voertuig ook bij jou op locatie ophalen.

Het is mogelijk om het voertuig zelf over te nemen na de lease. Dit is echter wel maatwerk. Onze lease-adviseurs maken dan een voorstel voor de overname.

Levertijden variëren van leverancier tot leverancier, maar ook van merk tot merk. Wij gebruiken ons netwerk om de snelst mogelijke levering te realiseren. Tussentijds informeren we je over de te verwachten leverdatum.

Dat is geen probleem. In het contract zijn meer- en minderkilometerprijzen opgenomen. Bij meerkilometers betaal je dus per kilometer bij en bij minderkilometers krijg je ook nog geld terug. Hierdoor kom je dus ook niet voor verassingen te staan en weet je altijd waar je aan toe bent.